Soft1

Soft1 ERP este o soluție modernă, optimizată pentru operarea în Cloud, integrând nativ cele mai noi tehnologii Web & Mobile!

Soft1 ERP – flexibilitate și eficiență

Având toate informațiile într-un singur sistem, actualizate în timp real, dispui de datele necesare pentru a lua decizii informate care să asigure creșterea companiei tale. Management financiar-contabil, producție, vânzări, CRM, resurse umane, service, rapoarte de management, Business Intelligence, aplicații web & mobile avansate, toate acestea pot fi la îndemâna ta la un cost avantajos.

Un utilizator Soft1 ERP poate accesa aplicația în modul cel mai convenabil pentru el (desktop, tabletă, telefon), oricând și oriunde. Interfața sistemului este intuitivă, iar utilizatorul își poate construi cu ușurință indicatori și rapoarte.

Soft1 ERP – avantaje competitive

Soft1 ERP este o soluție matură și stabilă, creată pentru optimizarea proceselor decizionale şi operaţionale și pentru o interacţiune mai eficientă cu partenerii. Cei 30 de ani de experiență în dezvoltarea ei s-au materializat într-un sistem ale cărei avantaje competitive sunt:

• Soluție completă și “ready to use”
• Inovație prin tehnologiile Cloud / Mobile
• Funcționalități customizabile
• Costuri de proprietate reduse

Soft1 ERP – alegerea potrivită pentru tine

Variantele de ofertare pentru soluție sunt flexibile și acoperă orice scenariu de licențiere, pentru a oferi maximum de valoare clientului. Soft1 ERP este o soluție internațională, folosită de sute de clienți.