Spid Integration

Spid Integration a luat nastere in urma identificarii unor oportunitati concrete de afaceri pe piata locala in crearea si vanzarea de software pentru gestiunea afacerilor, software de raportare si analiza, aplicatii conexe pentru telefon si tableta, crearea de magazine pentru vanzarea on-line.

Ne-am propus sa construim o societate comerciala moderna, puternica, capabila sa raspunda si sa se adapteze rapid la cerintele venite din piata.

Construim solutii pe baza a 3 platforme ERP – Atlantis, Softone si Odoo. Primul este o platforma stabila, la un pret accesibil, Softone este un soft modern, care inglobeaza ultimele tehnologii, Odoo este un open-source.

Ideea principala a afacerii este sa fim un hub de comunicare si o comunitate moderna care sa ofere conditii de lucru si un mediu creativ pentru angajatii nosti, in acest sector procesul inovator fiind determinant.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, dorim sa corectam greselile si neajunsurile observate in firmele cu care ne-am intalnit pe parcursul vietii profesionale si sa livram un produs robust si stabil care sa acopere nevoile clientului si sa fie usor de intretinut si adaptat dinamicii afacerii.

Spid Integration se doreste a fi un furnizor de servicii IT complete, echipa fiind capabila, prin dimensiune si experienta, sa ofere toata gama de servicii de creare software, rezultat in urma analizei fluxurilor de afaceri ale companiilor pe diverse domenii de activitate.

Din experienta am identificat mai multe tipologii de clienti si de aceea vrem sa includem in portofoliu direct sau prin parteneri o gama variata de solutii si servicii care sa acopere optim nevoile clientului. Dorim sa avem in portofoliu solutii care sa fie pe placul, nevoile si posibilitatile financiare ele clientului.

Solutii: Softone ERP, Atlantis ERP, Qlikview – BI, Odoo ERP, Oracle.

Ca si servicii principale oferim analiza si implementarea proceselor si fluxurilor de afaceri dintr-o companie, creare de software ajustat pe dimensiunea, nevoile si specificul clientului, creare de aplicatii android si ios care sa ajute gestiunea afacerii, raportari BI – Qlikview, SQL Reporting si Excel cu conectivitate la bazele de date.

De la conturarea unei idei pana la implementarea si operationalizarea acesteia, Spid Integration ofera suport, consultanta si implementare, pentru atingerea obiectivelor trasate de partener.