Termeni si conditii

Descrierea produselor si serviciilor

Site-ul www.spid-software.ro este proprietate a SC Spid Integration SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1976/2017, avand Cod Unic de Identificare RO37082832, sediul in Bucuresti, Sector 1,Calea Floreasca nr. 175. Tel. 0314335510.

Spid Integration este o companie ce furnizeaza sisteme software de tip ERP, CRM, WMS, BI, B2B, B2C pentru managementul companiilor si servicii asociate precum analiza, suport si implementare.

Utilizarea site-ului prin vizitarea / vizualizarea acestuia sau prin solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile noastre, prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.

Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati spid-software.ro sau acele servicii cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.

Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini.

Informatii generale despre utilizarea site-ului spid-software.ro

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, aplicatiile software sau alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Spid Integration SRL sau a partenerilor din reteaua autorizata.

Definitii si termeni

Spid sau Spid Integration este denumirea comerciala a S.C. Spid Integration S.R.L.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica care acceseaza spid-software.ro, indiferent de motiv, nationalitate sau localizare geografica.

Site – domeniul www.spid-software.ro si subdomeniile acestuia.

Continut
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Proprietar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile oferite intr-o anumita perioada;

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Proprietar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Confidentialitate

Spid Integration va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii . Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Spid Integration nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Spid Integration SRL, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Spid Integration alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator daca este cazul, cat si de alte companii cu care Spid Integration poate dezvolta programe comune etc.