Servicii software profesionale pentru orice companie si orice industrie

Retail / Productie / Distributie / Servicii / Vanzari On-line / Expeditii / Divertisment / Logistica

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate partenerilor care doresc sa se dezvolte si sa-si optimizeze fluxurile

O implementare software reusita necesita o stabilire clara a tintelor si o planificare cat mai completa. Oferim consultanta pentru companiile care doresc sa implementeze o solutie noua de business sau sunt in cursul unei implementari.
In procesul de implementare comunicam permanent cu clientii nostri si trasam directiile de dezvoltare.Ne axam pe implementari si solutii fiabile cu accent pe accesibilitate si utilitate. Atentia la detalii este unul dintre atuurile noastre.
Indiferent de marimea companiei, oferim solutii simple „out of the box” sau dedicate. Toate solutiile noastre sunt modulare si se integreaza facil in procesul de business. Folosim instrumente avansate de dezvoltare pentru a putea implementa solutii oricat de complexe.

100

ani cumulat de experienta in proiecte de implementare

600

useri

7

industrii

5

tari

Am oferit solutii ERP la peste 50 de proiecte dedicate pietei de afaceri din Romania Contactati-ne
STEVEN MONROE
Founder & CEO

STEVEN MONROE

STEVEN MONROE
Founder & CEO

STEVEN MONROE

STEVEN MONROE
Founder & CEO

STEVEN MONROE

STEVEN MONROE
Founder & CEO

STEVEN MONROE

Despre Companie

Spid Integration este o companie de consultanta in sisteme ERP, experienta majoritatii consultantilor fiind de peste 15 ani in acest domeniu.

Servicii de asistență
100
Servicii de analiză
100
Servicii de instalare
100
Consultanta si planificare
100
Altele
100
Manolis Vergis
Am gasit in Spid partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea pe piata din Romania si Balcani, la momentul oportun. Ne-am unit sinergiile pentru a oferi catre clientii finali cele mai bune solutii de business, la cele mai competitive preturi. Pregatirea profesionala a membrilor echipei Spid a garantat o colaborare reusita care ofera beneficii indiscutatile partenerilor nostri.
Manolis Vergis
SoftOne Romania
Argiriadis Theodoros
Colaborarea cu Spid a inceput initial prin cateva proiecte in care am combinat aptitudinilor complementare ale companiilor noastre. Am ajuns in scurt timp sa consolidam un parteneriat strategic care ne permite azi sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri.
Argiriadis Theodoros
Orosimo Romania

Produse

Cereti sa fiti contactati

Va stam la dispozitie prin formularul nostru de contact

Contactati-ne

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images