Atlantis

Atlantis, o aplicatie de tip ERP, destinata satisfacerii celor mai inalte cerinte specifice companiilor si grupurilor de companii. Aplicatia incorporeaza intreaga experienta dobandita in sutele de implementari din fiecare sector economic.

Atlantis ERP este un sistem bazat pe o arhitectura deschisa, cu o foarte mare flexibilitate, ceea ce ii confera un grad ridicat de adaptabilitate la necesitatile oricarei companii.

Modulele disponibile pentru Atlantis ERP se constituie intr-un sistem uniform, care asigura un management integrat si un flux de informatie pentru toate nivelele companiei. Acestea formeaza o solutie informatica integrata, viabila si stabila. Modulele aplicatiei sunt independente dar interactive, acoperind toate necesitatile corespunzatoare controlului informatiei in conducerea afacerilor orientate pe distributie, retail, productie si servicii.

Solutia contine o multitudine de rapoarte predefinite precum si instrumente de raportare care permit dezvoltarea de noi rapoarte pentru a va oferi cele mai utile informatii, ce pot fi exportate in fisiere in diferite formate (Excel, Html, PDF etc.).

Atlantis ERP gestioneaza in siguranta un volum mare de date oferind in acelasi timp accesul simultan al unui numar practic nelimitat de utilizatori.

Atlantis ERP este un sistem cu arhitectura deschisa (client-server, 3-tier). Beneficiile acestei arhitecturi permit utilizarea la maxim a performantelor celor mai populare baze de date (Oracle, SQL Server, etc) si sisteme de operare Windows.

Prin felul in care a fost conceput, Atlantis ERP se poate adapta cerintelor oricat de specifice, putand fi configurat astfel incat sa reflecte multiple legaturi intre departamentele din cadrul companiei sau intre aceasta si mediul extern, incluzind in aceasta si relatiile existente intre diferitele firme din cadrul aceluiasi grup.

Atlantis ERP este orientat spre furnizarea on-line a informatiilor, astfel incat beneficiarul sa poata accelera procedurile uzuale si sa poata rezolva anumite situatii dificile, inainte ca acestea sa devina critice. Are, in plus un potential deosebit de extindere, permitind ajustarea implementarii acestuia in timp, in conformitate cu dezvoltarea companiei care il utilizeaza.

Totodata, Atlantis ERP utilizeaza un sistem puternic de securitate care permite controlul total al accesului utilizatorului la date. Firmele se pot baza in acest mod pe sistemul IT pentru garantarea restrictionarii accesului la informatii de maxima importanta. Datorita posibilitatii comunicarii cu alte aplicatii, Atlantis ERP imbunatateste integrarea informatiei si contribuie la imbunatatirea performantei generale a afacerii.

Caracteristici tehnice ATLANTIS:
– Bazat pe o tehnologie ROADS (cadru de dezvoltare de aplicatii 3-tier Client/ Server, Procesare de Tranzactii On Line – OLTP) ;
– Arhitectura componentizata permite separarea totala a operatiilor pe nivele, care fac referire la prezentarea input/output a datelor (clienti R.O.A.D.S) si la depozitarea lor (Baza de Date Relationala);
– Permite o independenta totala a Serverelor R.O.A.D.S de Clientii R.O.A.D.S.;
– Design orientat pe obiecte ;
– Suporta majoritatea RDBMS;
– Suporta majoritatea sistemelor de operare .