CRM

CRM – aproape de clienții tăi, oriunde te-ai afla!

Soft1CRM este o soluție completă care permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clienților și statusul oportunităților de vânzare, comenzi şi facturi de vânzare, rapoarte de management, cu filtrele dorite, oriunde și oricând. Informațiile utile se pot centraliza într-un singur loc și astfel compania ta isi va eficientiza vânzările, marketingul şi suportul oferit clienților.

Crește performanța echipei de vânzări

Îmbunătățește performanța de vânzări, având acces instant la toate cerințele clientului, cu tehnologia mobilă avansată încorporată într-o soluție CRM. Într-o companie este important să existe o dimensiune extinsă a comunicării și coloborării între colegi, dar și între companie și partenerii sau clienții săi. Pentru a atinge acest obiectiv, este vital ca angajații tăi să aibă în permanență acces la aplicația CRM, la e-mail și la alte informații direct pe mobil, astfel încât să nu rateze nicio întâlnire și să nu piardă nicio oportunitate de afaceri.

360 Enterprise Mobility este un serviciu în cloud revolutionar, care asigură flexibilitate în derularea activităților de business, oricând, oriunde, în siguranță și de pe orice dispozitiv.

Acum îți poti îmbunătăți productivitatea și timpul de lucru, crește vânzările, simplifica și integra mai bine procesele de business.

Vei avea acces oricând și de oriunde la produse și informații despre clienți, în timp ce top managementul își va face o imagine de ansamblu cât mai corectă și poate adopta decizii în timp real.